, Laatste dag in Dubai
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

11-06-2014……Laatste dag in Dubai

Uitzicht vanaf Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld

Laatste dag in Dubai, we bezoeken de Burj Khalifa, het bekendste gebouw van Dubai, met een hoogte van maar liefst 828 meter. Sinds 2007 is dit het hoogste gebouw ter wereld. Vanaf het observatieplatform op de 124e verdieping 452 meter hoog, heb je een prachtig uitzicht. Hoge torenflats en torenhotels, met zwembaden, golfbanen, prachtige fonteinen, wegen en natuurlijk aan eind van het uitzicht de woestijn.

Wija

 
Dubai Mall

Daarna een bezoek aan de onvermijdelijke Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld met 1.200 winkels, alle grote wereldmerken zijn present. Dubai Mall heeft daarnaast een ijsbaan, watervallen en één van werelds grootste aquariums met 33.000 vissen.

Wija   Wija   Wija

 

 

 

Totaal heeft Dubai Mall 1 miljoen vierkante meter oppervlakte. Dubai Mall was ons laatste bezoek, vervolgens in de bus terug naar het vliegveld.

 

"Ik voel mij in Dubai veiliger dan in de Nederlandse grote steden."

Dubai, verbazingwekkend, niet te bevatten, nergens afval op de straten, het groen keurig verzorgd en schoon, nergens vingers op de overdadige ramen en spiegels, nergens een stofje of een smetje op de prachtig glimmende vloeren en bovenal veilig. In de stoel naast mij in het vliegtuig een Nederlander die al jaren in de emiraten woont, in een gesprekje vraag ik hem of het allemaal klopt wat ik heb gezien of dat mij een prachtige plaatje is voorgehouden. Ons gesprek kan ik terug brengen tot 1 treffende uitspraak: Ik voel mij in Dubai veiliger dan in de Nederlandse grote steden, ik ga uit en loop 's nachts door de meest kleine en donkere straatjes naar huis en mij gebeurt niets.

 

Alles tot in de puntjes verzorgd

VNO-NCW Midden hartelijk dank voor de organisatie van deze prachtige en inzicht vergrotende reis en natuurlijk Rientjes en Partners hartelijk dank voor het verzorgen van deze reis. Alles tot in de puntjes verzorgd en rekening gehouden met alle details.
Tot slot nog een hartelijk dank aan alle deelnemers aan deze reis, voor de prettige dagen, de plezierige contacten, en bijzonder informerende gesprekken.

Graag tot ziens,

Wija

 

Neem hier contact met ons op

 

 

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing