, Scholiere maakt spectaculaire content met drone
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

03-03-2015……Scholiere maakt spectaculaire content met drone

Sinds afgelopen zomer zien wij steeds vaker onze dorpsgenote Bonique Joling op de Social Media voorbijkomen. Bonique heeft een indrukwekkende en unieke hobby, ze vliegt en filmt met een hightech drone. Bonique, dochter van ondernemende ouders in de agrarische bollenteeltsector, volgt de opleiding Cibap Ontwerp en Ruimte .

Bonique Joling

 

In de agrarische sector, en dan met name in de bollenteelt, groeit het besef dat communicatie een steeds belangrijker rol speelt in het ontwikkelen van een positief imago van de sector naar de buitenwereld. Dat bracht Bonique op het idee om voor dat doel video als communicatiemiddel in te zetten. Maar dan vanuit een uniek perspectief: vanuit de lucht! Bonique zet haar drone in om unieke en onderscheidende video's van de agrarische sector te maken. Dit levert een spectaculair en positief beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de bollenteelt op. Haar video's en foto's sluiten daarbij aan op gewenste communicatiestrategie van de sector. Naast de agrarische sector filmt en fotografeert Bonique met haar drone ook steeds meer bedrijven en particuliere woningen. Onderstaand kregen wij zelfs een voorproefje hoe ons eigen kantoor er vanuit de lucht er uitziet, dankje Bonique!

 

Bonique Joling   Wija

 

 

Op 9 april organiseren wij een workshop volledig gericht op contentmarketing.

Tijdens onze workshop Contentmarketing laten we u door middel van het foto- en videomateriaal van Bonique zien dat één plaatje vaak meer zegt dan 1000 woorden. De kunst is echter om de kernwaarden van uw organisatie helder te omschrijven en deze vervolgens te vertalen in kaders, waarop foto- en videomateriaal, zoals dat van Bonique, ontwikkeld kan worden.


Tijdens de workshop leert u hoe u zelf uw communicatiestrategie kunt ontwikkelen, hoe u uw kaders bepaalt en deze ook daadwerkelijk tot uitvoering brengt. Daarnaast maakt u kennis met Bonique, haar drone en de mogelijkheden ervan.

Workshop Contentmarketing dinsdagmiddag 9 april van 15:00 t/m 17:00
Een uitnodiging voor de workshop ontvangen? Of direct inschrijven? 
Neem hier contact met ons op.


Wija,

Neem hier contact met ons op

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing