, Goede voornemens voor 2015
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

01-01-2015……Goede voornemens voor 2015

Update: De Fitbit Charge HR Black zojuist besteld!

Gezond leven!

De associatie hierbij is afzien en hard trainen. Maar dit jaar kan gezond leven ook leuk zijn! Hoe? 

Koop een wearable.

Een wearable, zoals een smartwatch, is een soort horloge wat helpt om bij te houden: of je genoeg beweegt, of je voldoende slaapt en of je hartritme oké is. Behalve dit soort “gezonde opties” is het ook erg leuk en handig. Bijna alles wat je normaal doet met je mobiele telefoon kan ook met je wearable.

De wearable ziet er uit als een horloge, je kunt er dus gewoon op zien hoe laat het is en hij kan je wekken door zijn trilfunctie. De trilfunctie zorgt ervoor dat je rustig de wekker kunt zetten, zonder dat je, je partner stoort in zijn slaap.

Gelukkig is mijn horloge stuk, ik kan mij nu dus legitiem oriënteren op een wearable. Daarom vanmiddag wat gezocht op Google, Coolblue en Youtube. Voor mij blijven er 2 keuzes over:

- Fitbit Charge HR Black - Large
- Asus ZenWatch


Eigenlijk was ik er wel uit totdat ik de official trailer van de Apple Watch had gezien, werkelijk top!De Fitbit en de Asus kosten allebei circa € 129,-. De Apple Watch (voorheen iWatch) zal beslist duurder zijn, maar naar mijn mening is hij mooier en gebruikersvriendelijker.

Wie van jullie heeft een wearable? Graag hoor ik jullie ervaringen en tips waar ik rekening mee moet houden. Hoor het graag ,

Groet,
Wija

 

Klik hier voor een afspraak

 

 

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing