, Adwords, een onoverzichtelijke dure grap met veel verwarring?
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

20-03-2018Adwords, een onoverzichtelijke dure grap met veel verwarring

Adwords, een onoverzichtelijke dure grap met veel verwarring?

Misschien herkent u zich hier wel in...

  • U wilt reclame maken op Google, maar hoe moet dat dan?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wat kunt u allemaal met Adwords en waarom heeft elke klik nu weer een andere prijs?

Adwords - Wija Digital Marketing

  

Adwords - Contact

 

Soms lijkt het wel alsof bijna alles wat u doet met Google voor meer vragen zorgt. En omdat u niet weet hoe het werkt gooit u er maar gewoon een emmer met geld naar toe, hopende dat het allemaal maar gewoon goed komt.
Dit is jammer want Adwords, Analytics, Tagmanager en de Search Console zijn fantastische tools van Google, waarmee u een enorme schat aan informatie over uw bedrijf kunt krijgen. Het geeft bijvoorbeeld antwoord op de vraag hoeveel bezoekers u nu krijgt en wat mensen nu precies op uw website doen als ze dan eenmaal op een duur betaalde link hebben geklikt. Ook kan het vertellen hoeveel geld u heeft verdiend dankzij Adwords. Kortom, er kan een wereld aan informatie voor u open gaan.

40 uur per week Adwords?

U kunt dit natuurlijk allemaal zelf gaan doen. Dat is fijn, want u heeft op die manier alle benodigde kennis in huis en u kunt wanneer u maar wilt uw medewerker er over aanspreken. Het is alleen jammer dat u hiervoor ook weer iemand op de loonlijst moet hebben staan die u geld kost, u weet niet zeker wat het kennisniveau is van uw medewerker over dit onderwerp en u hebt meestal nog steeds geen idee wat de kosten van Adwords nu precies zijn. Daarnaast hoeft er niet 40 uur per week aan deze diensten te worden besteed, maar moet er wel 40 uur per week iemand beschikbaar zijn.

Professionele Adwords ondersteuning op uurbasis

Niet altijd alles wat u doet hoeft duur te zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op uurbasis hier iemand voor in te huren. Die persoon zou u een groot inzicht kunnen geven over de impact van dit product op uw organisatie en de kans is groot dat dit ook nog eens professioneler is dan de kennis die u in huis hebt. Dit omdat de persoon die u inhuurt bijvoorbeeld veel vakliteratuur leest, naar cursussen gaat of een studie hierover heeft afgerond. Door middel van schaalgrootte betekent dit in de praktijk voor u dat dit goedkoper is en dat u niet het risico van een extra medewerker in uw organisatie hoeft te nemen.
Wij bij Wija helpen u graag om deze grote marketingsprong voorwaarts te maken. Wij beloven u professionaliteit en deskundigheid. U krijgt bij ons antwoord op de vragen wat Adwords nu voor kostenplaatje met zich meebrengt, op welke zoekwoorden u advertenties zou kunnen plaatsen en welke zoekwoorden misschien minder interessant blijken te zijn dan u dacht. Ook geven wij u de mogelijkheid om inzicht te krijgen over wat een prospect/klant precies op uw website doet. Dit kan u helpen om conclusies te trekken over uw producten en waar u meer op zou kunnen focussen. Wij geven u de mogelijkheid voor een betere customer journey tegen een betaalbare prijs. Daarnaast optimaliseren wij uw campagnes op conversie en relevantie. Hierdoor worden uw kliks op termijn goedkoper en leveren deze ook nog meer resultaat op.

Heeft u interesse, dan bent u van harte welkom bij ons voor een lekkere warme kop koffie en een op uw bedrijf gericht gesprek over Adwords. Wij helpen uw bedrijf graag klaar te maken voor de digitale toekomst.

 

Adwords - Contact

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing