, ......Afscheid voorzitterschap de Maatschappij (05-17-2017)
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

05-17-2017......Afscheid voorzitterschap de Maatschappij

WijaGoedemiddag
collega Maatschappij leden,

Vanmiddag is het dan zover, het officieel afscheid nemen als bestuurder van ons departement in Drenthe.
In Juni 2008 tijdens de ALV in de Havixhorst bij de Wijk werd ik verkozen tot voorzitter. Alweer 9 jaar geleden, als ik achterom kijk is er veel gebeurd:

 

  • We hebben een nieuw landelijk bestuur dat met veel energie onze club deze nieuwe tijd in loodst. 
  • Getuige het jaarverslag van onze secretaris hebben we hier in Drenthe een mooi Departement met warme en gastvrije ledenbijeenkomsten.
  • In 2015 hebben we als Drenthe het landelijk jaarcongres mogen organiseren in Veenhuizen met als thema: Geweten van het Eten. 

De Maatschappij Wija 

Geweten van het Eten
Ik moet eerlijk bekennen dat er enig stampvoeten aan voorafgegaan is om het Jaarcongres naar Drenthe halen, Drenthe is immers niet naast de deur............Ik ben dankbaar dat een groot aantal van onze leden spontaan zijn medewerking heeft toegezegd om het verkregen vertrouwen waar te maken.
1 1/2 jaar hebben we maandelijks in Hoogersmilde onze plannen gesmeed en tussen de vergaderingen door hard gewerkt om dat wat afgesproken was in de vergadering te realiseren. Hartelijk dank: Sietske Hilhorst, Jan Bartelds, Theo Blaauwgeers, Frits Roffel, Dominic Brugemann, Niek Heining, Jan Tingen en Rik Rolink, Het was oprecht een fantastische klus om te doen met een resultaat waar we trots op mogen zijn.

Einde voorzitterschap
In 2016 was mijn voorzitterschap van De Maatschappij ten einde, om de zaken zorgvuldig over te dragen mocht ik nog een jaar aanblijven als bestuurslid. Dat was fijn als je iets met veel liefde, passie en energie hebt gedaan, gaat het als het ware in je bloed zitten en is het moeilijk om afscheid te nemen, het is mooi dat je dan een jaar de tijd hebt om met vertrouwen in het huidige bestuur langzamerhand los te laten.
Los laten, moeders met grote kinderen die langzamerhand het huis verlaten snappen als geen ander wat ik bedoel.

Leden het was een fantastische tijd, hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie mij gegeven hebben en de altijd onvoorwaardelijke steun, het was een warm bad. Ik wens ons bestuur het zelfde vertrouwen toe als ik heb mogen ontvangen, heel veel succes de komende jaren.

Wija,

 

Benieuwd wat deze ervaring en connecties uw bedrijf kan brengen? Neem eens vrijblijvend contact met mij op.

Neem hier contact met ons op

 

 

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing