, Workshop Contentmarketing
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Workshop Contentmarketing

Direct aanmelden voor de workshop

Contentmarketing is hot.

Wija Deze redelijk nieuwe vorm van communicatie vindt z’n bestaansrecht in het natuurlijke wantrouwen dat de klant heeft tegen ‘reclame’. De potentiële klant kijkt tegenwoordig een beetje sceptisch naar andere bedrijven, merken en reclameboodschappen. 

Vaak kent hij u en uw product niet en vertrouwt hij u niet echt. Hij is wél gewend onafhankelijke informatie te verwerken en dan het kaf van het koren te scheiden. Contentmarketing speelt daarop in. Met informatie die relevant is voor de klant, die afkomstig uit bronnen die hij vertrouwt: deskundige en betrouwbare media.

Exclusieve demonstratie van een hightech drone!

Tijdens de workshop gaan we even naar buiten om u ooggetuige te laten zijn van een unieke demonstratie van Contentmarketing. Via een drone kunnen vanuit de lucht beelden worden gemaakt om uw bedrijf en boeiende aspecten van uw bedrijfsvoering in beeld te brengen!

Wija

Maar Contentmarketing doet meer.
Succesvolle content sluit heel mooi aan op de kernwaarden van uw bedrijf / organisatie. En slaat een brug tussen onafhankelijke informatie en uw product. Met Contentmarketing kunt u een voorsprong op uw concurrenten realiseren. Maar het vereist wel een nieuwe manier van denken, misschien wel meer als uitgever dan als adverteerder. Hoe dat moet? Dat leren wij u tijdens de workshop Contentmarketing!

Recensie van de vorige workshop editie: 
Dhr. Csonka van Tekstcentrum Assen:
“Als Tekstschrijver/Coach vond ik de workshop’ inspirerend én informatief. Het vak houdt zeker meer in dan de bekende call-to-actions. Een aanrader dus.”

Direct inschrijven of meer informatie? Neem contact met ons op.

Aanmelden

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing