, Opfriscursus: zo kunt u zélf uw website weer onderhouden en optimaliseren
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Opfriscursus: zo kunt u zélf uw website weer onderhouden en optimaliseren

Bij de oplevering van uw website heeft u vermoedelijk geleerd hoe u via het content management systeem (CMS) uw website kunt onderhouden en up-to-date kunt houden. Maar in de praktijk blijkt dat die kennis wat wegzakt als u er een tijdje niet veel aan hebt kunnen doen. En als u dan iets wilt veranderen, vervangen of aanvullen, of er iets totaal nieuws aan wilt toevoegen, ja, dan loopt u vast. Hoe leuk zou het zijn om samen met andere gebruikers een training te volgen, waar u samen aan de slag gaat om uw kennis over CMS te verbreden of op te frissen en dit onder deskundige begeleiding.

Als internetspecialist van Wija vind ik het onderhouden van websites in het content management systeem (CMS) gewoon een feestje. Het is een zeer uitgebreid en prettig systeem dat ook volop mogelijkheden biedt om uw website zelf verder te optimaliseren. Afhankelijk van hoe het is gebouwd, wijkt het onderhoud van de website echter ook nog wel eens af. Ik vind het dan altijd weer leuk om uit te zoeken hoe het component of plug-in werkt. Maar ja, het is mijn dagelijks werk! Voor u ligt dat anders. Juist daarom is zo’n opfriscursus een unieke kans om wat u eerder geleerd hebt weer naar boven te halen en aan te vullen met de nieuwste informatie.

Uw trainer Miranda

Hoe ziet de training er uit?
Voorafgaand aan de training mag u aangeven waar u tegen aan loopt. Gedurende de training gaan we heel praktisch en hands-on aan de slag. Uiteraard ontvangt u ook handige tips die u kunt toepassen in het onderhoud van uw website, zodat uw website nog beter wordt gevonden in Google.

 

  • Waar: bij ons op kantoor, midden in het prachtige Drentse land: Rijksweg 236, Hoogersmilde
  • Wanneer: In overleg
  • Aanvang: In overleg
  • Duur: 2 uur
  • Investering: € 130.

Interesse?

Meld u dan hier aan:

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing