, Meer online boekingen en reserveringen
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Meer online boekingen en reserveringen

Of u nu eigenaar bent van een camping, een bed-and-breakfast of een andere gastvrije horeca-onderneming, natuurlijk wilt u meer boekingen, meer reserveringen. Maar de praktijk leert dat u in een moordende concurrentiestrijd om de gunst van de gast bent verwikkeld. Waar ontmoet u nieuwe klanten, hoe maakt u van klanten, vaste klanten? Hoe communiceert u uw toegevoegde waarde, dat stukje extra waardoor een gast voor u kiest?

Succesvol zijn op internet

Om succes te hebben moet u voortdurend scherp zijn, weten wat de concurrent doet en waar hij aanwezig is. Het is tien tegen één op het internet. Internetmarketing heeft in een razend tempo terrein gewonnen. Daar niet aanwezig zijn en goed acteren, betekent de wedstrijd verliezen. Om nieuwe gasten aan te trekken, moet u op zowel op suspect- als op prospectniveau acteren. Welke middelen leveren de meeste conversie op, welke content spreekt nu juist nieuwe bezoekers aan? En wat spreekt uw vaste gasten aan?

Wij helpen u graag

Internetmarketing biedt een scala aan effectieve mogelijkheden, maar dat maakt internetmarketing ook complex. Wanneer en hoe zet u Google advertenties in, wanneer kiest u voor social media en waar vindt u de platforms waar u aanwezig moet zijn? Hoe vindbaar is uw website en is het tijd om aan zoekmachine-optimalisatie te doen? Is e-mailmarketing een slimme tool voor u? Of moet u ze allemaal inschakelen? Om uw marketing-euro zo effectief mogelijk in te zetten, is samenwerking met een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring op dit zo snel veranderende terrein heel verstandig.

Recreatie Marketing

Leer van experts

We nodigen u graag uit voor een training waarin we u in een dagdeel bijpraten over:

Gegevens

  • Waar: bij ons op kantoor, midden in het prachtige Drentse land: Rijksweg 236, Hoogersmilde
  • Duur: 2 uur
  • Investering: € 130

Interesse?

Meld u dan hier aan.

Liever onlinemarketing uitbesteden? Geen probleem, dit kan bij ons al vanaf €29,50 per uur!

Contact Wija

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing