, Uw producten sneller verkopen door online adverteren van Google tot Instagram
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Uw producten sneller verkopen door online adverteren van Google tot Instagram

Welke manier van online adverteren past bij u?
Welke manier levert u het meeste op?
Deze en meer vragen bespreken wij graag met u in een vrijblijvend gesprek, neem hiervoor contact met ons op.

Online adverteren
Het is als ondernemer altijd spannend om geld uit te geven en niet te weten wat je ervoor terug krijgt. Plaats een advertentie in een krant, dan weet u nooit wie de advertentie ook daadwerkelijk gezien heeft. Via Online adverteren kunnen we precies laten zien hoeveel bezoekers en verkopen u voor de investering terug krijgt!
Wija
Het kost tijd en energie voordat u Online adverteren goed kunt inzetten voor uw bedrijf. Daarnaast vinden er continue veranderingen plaats in de advertentie programma's. Als u niet precies weet wat u doet in deze programma's, zien we dat er vaak onnodige kosten worden gemaakt.

Adverteren op Google, Facebook, Twitter of Instagram

Als Wija Internetmarketing hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. We zetten dagelijks zowel Google, Facebook, Twitter en Instagram advertenties in voor diverse grotere MKB bedrijven maar ook voor eenmanszaken.

Directe samenwerking met Google en Facebook
Wij werken als marketingbureau direct samen met Google en Facebook, hierdoor kunnen wij ook de feedback van deze platformen zelf in uw advertenties verwerken.
Daarbij hebben wij als Google partner geregeld acties met gratis advertentie tegoed voor die gene die via ons begint met adverteren (informeer altijd naar de meest recente actie).

Online adverteren is ons vakgebied wij zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de advertentie mogelijkheden voor uw bedrijf.

Daarbij kunt u adverteren altijd proberen, u zit niet vast aan abonnementen of hoge kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor online adverteren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

 

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing