, Wija Internetmarketing | Google Adwords
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Google

Update: Nu ook highlight extensions voor je Adwords advertenties.

Hoe vaak per dag bezoekt u een website via Google? Juist, diverse malen per dag. Uit een hele lijst met websites kiest u één website om te bezoeken. Hoe meer een website opvalt hoe groter de kans dat u deze aanklikt voor een bezoek. Klinkt logisch toch?

De wijze waarop u zelf zoekt, zoeken uw klanten ook!

Zou het niet fijn zijn als deze klanten in Google uw website kiezen om te bezoeken? Google biedt de mogelijkheid met Google Adwords om op te vallen in Google en te zorgen dat uw website wordt aangeklikt. De Advertenties van Adwords zijn u wellicht al een keer opgevallen en staan altijd als eerste zoekresultaten genoemd. Adwords is niet alleen toegankelijk voor de grote bedrijven, maar ook zeker geschikt voor midden- en kleine bedrijven. Dankzij Adwords kunt u namelijk zeer efficiënt en gericht adverteren in uw doelgroep zowel landelijk als regionaal.

Google Adwords is de meest effectieve manier van adverteren

Het mooie van deze manier van adverteren is dat u alleen de bezoekers bereikt die een vraag hebben waar uw eigen advertentie antwoord op geeft. Hierdoor wordt uw conversie hoger en een hogere conversie betekent nieuwe klanten en meer omzet!

Stappenplan naar een succesvolle Adwords advertentie campagne

Bij Wija Internetmarketing zorgen wij ervoor dat u hoog scoort in de Google ranking. Dit doen wij zowel voor grote als kleine bedrijven. Wij richten samen met u een succesvolle campagne in en vervolgens optimaliseren we de campagne steeds verder. Zo zorgen we ervoor dat u uw campagnedoel behaalt.

Het opzetten van uw Google advertentie campagne verloopt via de volgende stappen:

  • Het samenstellen van de juiste zoektermen

  • Het instellen van de campagne

  • Bepalen en instellen van landingspagina's

  • Het maken van advertentieteksten

  • Implementeren van de juiste advertentie extensies

  • Live zetten en online draaien van uw advertenties

  • Het analyseren van statistiekgegevens

  • Het meeste rendement uit uw advertentie budget halen

  • Het bijstellen van de advertising campagne

Wij nemen u het werk uit handen en u profiteert van onze expertise in Google Adwords.

 

Wat kost adverteren in Google?

Na het opstarten van de campagne, betalen we in Google Adwords alleen wanneer de advertentie daadwerkelijk wordt aangeklikt. Afhankelijk van de populariteit van het trefwoord wordt een klikprijs vastgesteld, gemiddeld bedraagt dit zo´n €1.- per actie op de advertentie. Het klik bedrag wordt samengesteld door de rekensom van de vraag en het aanbod op het bewuste trefwoord / advertentie. Daarnaast is de zichtbaarheid van uw advertentie geheel gratis. U bepaald zelf hoeveel u maximaal per dag wilt besteden in Adwords, waardoor u zelf uw advertentiebudget naar wens kunt instellen en tussentijds bijstellen.

Google heeft Adwords ontwikkeld voor het behalen van meetbaar succes, profiteer hiervan!
Het onderhouden, bijwerken en succesvol maken van de advertenties verzorgen wij voor u. Stuur ons uw trefwoorden op en wij maken geheel vrijblijvend een inschatting van de klikprijs per trefwoord voor u.

Vraag gerust om meer informatie, of maak een afspraak om de mogelijkheden van Adwords voor uw specifieke branche te bespreken.

Nieuw! Highlight Extensions

Een highlight extension is een stuk tekst dat je kunt toevoegen aan je huidige tekstadvertentie. Deze extensie is speciaal bedoeld voor de usp’s van je bedrijf, dienst of producten. Ze kunnen je advertenties nog aantrekkelijker maken. Zoals in onderstaande advertentie gebruikt ("hoge kortingen online", "advantage nu 25% korting" etc):

Wija

Klaar voor de Google Adwords start?

Start vandaag nog met effectief adverteren! Neem hier direct contact op.

Wija Internetmarketing Google


 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing