, Social media | zoekmachinemarketing
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Zelf Youtube video optimaliseren

“Zorg dat anderen je video zien”

U wilt dat u Youtube video beter wordt gevonden. Er zijn diverse manieren om te zorgen dat uw kanaal en video's sneller worden gevonden op YouTube. Door middel van het optimaliseren van uw video.

Voorbeeld van een geoptimaliseerde video

Wija

U kunt de volledige video bekijken op ons YOUTUBE KANAAL.

Korte handleiding video optimaliseren

Hoe werkt het: Log in op Youtube en ga naar de “Creator studio” ga naar de video die u wilt bewerken in “videobeheer” en klik op bewerken.

Vervolgens heeft u de keuze uit de volgende opties:

Wija

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een zogenoemde "opmerking" te plaatsen in uw video (Afbeelding 1). Daarnaast kunt u ook een "infokaart" invoegen in uw video (Afbeelding 2). U kunt hierin een link plaatsen naar uw website. het plaatsen van een link in uw video zorgt niet alleen voor extra verkeer (en daarmee extra bezoek / aankopen in website /webshop) Youtube links naar uw website zorger er ook voor dat de totale vindbaarheid van uw website in Google door deze video links verbeterd.

Voorbeelden van optimalisatie mogelijkheden

Wija Wija

 

Komt u er zelf niet uit? Of wilt u er liever (samen) met een expert naar kijken? Dan helpen wij u uiteraard graag verder! Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die Youtube u website/ webshop te bieden heeft? dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Contact Wija Internetmarketing

 

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing