, Wija Webcare
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Wija Webcare

Wija Webcare, uw online klantenservice op social media

Wija Webcare teamAls u een werkelijk goede online service wilt verlenen, is webcare tegenwoordig essentieel.  Wat is webcare eigenlijk? Kort gezegd: een eerstelijns helpdesk of klantenservice die u niet zelf bemand, maar uitbesteedt aan een deskundige, integere en 100% betrouwbare partner die vragen, klachten of opmerkingen van klanten en prospects net zo zorgvuldig beantwoordt als u dat zelf zou doen. Wij hebben ervaring op dit gevoelige gebied en samen met u zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur adequaat wordt gereageerd op vragen of opmerkingen over uw bedrijf, product op dienst.

Dankzij onze Wija Webcare service kunt u als bedrijf, webshop of organisatie webcare aanbieden op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Whatsapp. Zonder dat u dit dus zelf daadwerkelijk hoeft uit te voeren.

Wij helpen u om de webcare op te zetten en bij de uitvoering hiervan.
Ons Webcare team (slechts €27,50 per uur) staat voor:

 

 • Inhoudelijke juistheid
  Wij zorgen ervoor dat de berichten altijd juist beantwoord worden. Indien het te vakinhoudelijk is, overleggen wij met u om het juiste antwoord te formuleren.
 • Tone-of-voice
  Onze Webcare-medewerkers zijn opgeleid om de juiste tone-of-voice te kiezen, zodat gepersonaliseerde gesprekken tot stand komen. Wij gebruiken hiervoor neuromarketing (link)
 • Empathie en wederzijds begrip
  Onze medewerkers tonen in hun reacties empathie, zodat uw organisatie een menselijk gezicht krijgt en er een sfeer van wederzijds begrip ontstaat.
 • Gezamenlijk naar een oplossing
  Samen met u werken wij naar een oplossing. Dat betekent dat onze Webcare-medewerkers hun weg naar het juiste antwoord snel weten te vinden en in overleg met u de ruimte hebben een oplossing aan te bieden.
 • Taalkundig juist
  Onze antwoorden zijn correct geschreven, in het Nederlands of in een andere taal. Ons team handelt alle berichten op social media af op een transparante, wederzijds respectvolle en juist geformuleerde manier.
 • Webcare-abonnement
  Wij bieden webcare aan in de vorm van een maandelijks abonnement. Hiervoor krijgt u XX uren webcare. Omdat wij ook met bedrijven werken die seizoensgebonden zijn, is het aantal uren webcare per maand te verhogen of te verlagen, afhankelijk van uw vraag en drukte op uw webcare kanalen.
 • Imago
  Veel klanten haken af wanneer ze het gevoel hebben dat een bedrijf hun vraag, klacht of opmerking niet serieus neemt, negeert of er veel te laat op reageert. Met de Wija Webcare Service biedt u klanten en prospects een echt goede service en geeft u uw imago een krachtige boost.

Benieuwd hoe wij Webcare voor u kunnen opzetten en uitvoeren?
Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Contact Wija Internetmarketing

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing