, De zin of onzin van LinkedIn
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

De zin of onzin van LinkedIn

'LinkedIn wat heb ik daar nu aan, hoor ik mensen wel eens zeggen. Leuk als je een nieuwe baan zoekt, want het is toch een verkapt CV, maar verder lijkt het op Facebook. Waarom moet ik daar nu aanwezig zijn?'

LinkedIn heeft meer te bieden

Het is namelijk een fantastisch platform waar u uw bedrijf op de kaart kunt zetten en uw merklading kunt verstevigen. Op LinkedIn bevinden zich veel professionals, die het op prijs stellen om relevante informatie te ontvangen. Daarnaast kunt u  via een laagdrempelige wijze in contact komen met nieuwe klanten. Tot slot is het mogelijk om te anticiperen in groepen.

Linkedin profiel

Hoe presenteert u zich op LinkedIn?

Het is natuurlijker eenvoudiger gezegd dan gedaan, want als u namens uw bedrijf acteert, is het wel van belang dat u de juiste toon aanslaat, juist die informatie 'posten' welke gewaardeerd wordt door uw vakgenoten. Daarnaast zijn er op LinkedIn veel groepen aanwezig, maar welke groepen zijn nu echt relevant en bieden een meerwaarde in uw vakgebied.

Oftewel de mogelijkheden zijn enorm, maar u kunt het verschil maken door uw pagina regelmatig te optimaliseren en content te genereren die aansluit bij de interesse van uw volgers.  Door het anticiperen in groepen zorgt u ervoor dat u steeds zichtbaar blijft en een autoriteit wordt op uw vakgebied.

Aanmelden voor training

Bent u enthousiast, maar heeft u behoefte aan concrete handvatten, aarzel dan niet en meld u aan voor de eerstvolgende training.

Aanmelden

 

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing