, Adverteren op Facebook
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Wilt u ook nieuwe klanten werven op Facebook

Facebook is een geweldig medium om tegen weinig kosten nieuwe klanten te werven. Grote adverteerders hebben dat inmiddels ontdekt. Voor ondernemers die landelijk of regionaal werken liggen er misschien nog wel grotere kansen! Gaat u via Facebook een voorsprong nemen op de concurrentie?


Voordelen voor u

Adverteren in Facebook wint aan populariteit. Logisch. Het is relatief goedkoop en zeer goed meetbaar. Hierdoor ziet u op een zeer korte termijn hoeveel uw advertentie heeft opgebracht. En kunt u op basis daarvan besluiten of u de campagne wilt voort te zetten. Maar er zijn meer voordelen. U kunt de doelgroep of het bereik van uw campagne heel scherp definiëren. Denk aan: plaatsnaam, leeftijd, interesse of een specifieke regio. Daarnaast kunt u met uw advertentie een heel specifiek doel kiezen, bijvoorbeeld:

 

  • Meer likes op uw Facebookpagina krijgen 
  • Een bepaald product of merk onder de aandacht brengen
  • Een specifiek Facebook-bericht promoten, of
  • Uw algemene naamsbekendheid vergroten

Specifieke aanbiedingen

Binnen de Facebook advertenties zijn er diverse mogelijkheden, zo is het mogelijk om een specifieke aanbieding voor uw product of dienst te maken. U kunt een product met een advertentie promoten en tegen inwisseling van de bijgevoegde code of coupon krijgt de klant korting bij uw webshop of bedrijf. De door u bepaalde doelgroep kan deze aanbieding als advertentie in hun tijdlijn zien en hier direct actie op ondernemen.


Probeer het uit!

Door de lage kosten en de mooie kansen op succes kunt u adverteren via Facebook met een kleine investering en zonder grote risico’s uitproberen. Doordat de kosten/baten goed te berekenen zijn, weet u snel of uw advertentie effectief genoeg is. U hebt weinig te verliezen en veel te winnen!


Wij helpen u graag

Let op! Facebook garandeert een aantal likes of geïnteresseerden op uw advertentie. Dat is natuurlijk heel fijn, alleen wil Facebook die garantie zo snel mogelijk waar maken. Daardoor is de kwaliteit niet altijd gewaarborgd.

Stel, u wilt een advertentie laten draaien die alleen Facebookgebruikers in Assen in hun tijdlijn zien staan. U selecteert de regio Assen. Vervolgens maakt Facebook hier automatisch van doelgroep Assen +20km omtrek! Vervolgens bereikt en betaald u voor personen die u helemaal niet wil bereiken.

Let bij het instellen van de advertentie dus goed op de juiste instellingen. U wilt immers niet betalen voor bezoekers en pagina likes waar u geen belang bij heeft. Wij helpen u graag nieuwe klanten te werven via Facebook door samen met u een professionele Facebookcampagne aan te maken en te beheren. Als u al een Facebookcampagne heeft, helpen wij u graag deze te optimaliseren, zodat u nog meer rendement uit uw advertenties behaalt.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen Google, Twitter en Instagram advertenties. Daarover vindt u hier meer informatie:


Neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen u een passend voorstel. Hierdoor kan ook uw Facebook campagne vandaag al draaien!


Contact voor adverteren op Facebook

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing