, Internetmarketing van Iwaarden | Wija Internetmarketing
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

01-01-2015Website optimalisatie succes van award winnaar

Al meer dan 20 jaar helpen wij ondernemers en organisaties internetmarketing als een strategisch instrument in te zetten.

Nu kunnen wij zelf gaan vertellen hoe wij ondernemers helpen om: online nieuwe klanten te werven, nieuwe markten te openen en van bestaande klanten trouwe klanten te maken. Het lijkt ons echter leuker als u het van een ander hoort, zoals via één van onze klanten.

Daarom laten we vandaag Van Iwaarden Artwork aan het woord, een toonaangevend productiebedrijf, gespecialiseerd in print, signing en kunst.

Wija

Het Barneveldse bedrijf bedient al 25 jaar een breed scala aan bedrijven en organisaties. Het zijn meesters in visuele communicatie. Dat blijkt wel uit de internationale design prijs die ze dit jaar hebben gewonnen, de gouden FESPA Award voor Interior Decoration of the Year. We willen dan ook graag het interview over onze samenwerking met u delen. Quote uit het interview, van Iwaarden: "We worden nu regelmatig gebeld door prospects die ons via internet hebben gevonden".

Interview over de samenwerking tussen Van Iwaarden en Wija Internetmarketing

Vraag: Met welke vraag kwamen jullie bij Wija terecht?
Antwoord: Wij wilden graag weten of we wel gevonden worden op internet. Waar staan wij?

Wija

Vraag: Tegen welke problemen liepen jullie aan?
Antwoord: We wisten niet waar we ons het beste op konden focussen. Ook wisten we niet goed hoe we onze website zo konden inrichten dat we goed gevonden zouden worden.

Vraag: Met welke oplossing kwam Wija?
Antwoord: Wija heeft ons zodanig advies gegeven dat we zelf aan de slag konden om onze website te optimaliseren . Ook leerden we hoe en wanneer social media in te schakelen. Wija leverde ons een duidelijk plan met verbeterpunten.

Vraag: Hoe verliep de analysefase, bijvoorbeeld de trefwoord-analyse en de concurrentie-analyse?
Antwoord: Wija liet ons met een kritische blik kijken naar onze uitstraling, wat onze meerwaarde is en welke producten en diensten echt belangrijk zijn voor onze klanten. Op basis daarvan konden we de trefwoorden bepalen waarop klanten ons op internet zouden zoeken. Wija heeft daar een analyse van gemaakt en er een advies aan gekoppeld.

Vraag: Hoe verliep de uitvoerings-fase?
Antwoord: Prima! Dankzij de adviezen en handreikingen konden we veel zelf uitvoeren, daarnaast was er altijd tijd voor overleg en hulp.

Vraag: Wat was het resultaat?
Antwoord:

"We worden nu regelmatig gebeld door prospects die ons via internet hebben gevonden".

Vraag: Welke prioriteit had internetmarketing vroeger in jullie onderneming. En hoe is dat nu?
Antwoord: Als je het op een schaal van 1-10 afzet, was dat eerst misschien 5 en nu binnen een jaar een 7.

Vraag: Hoe belangrijk zal internet over 5 jaar voor jullie bedrijf zijn?
Antwoord: Het is nu eigenlijk al niet meer weg te denken, maar ik denk dat het over 5 jaar nog veel belangrijker zal zijn.

Vraag: Hoe zou u de samenwerking met Wija Internetmarketing karakteriseren?
Antwoord: Als uitstekend!

Vraag: Zou u de aanpak van Wija ook aan collega bedrijven aanraden?
Antwoord: Jazeker.

 

Uw eigen zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren?

Ontdek ook de mogelijkheden om uw online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren . Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing