, Wija Internetmarketing | Strategisch Internetmarketing Plan
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Strategisch Internetmarketing Plan

Benieuwd welke online strategie het beste werkt? Maak hier een vrijblijvende Koffie afspraak en wij vertellen het graag. Of bel ☎ 0592-459380 en we prikken meteen een datum en tijdstip.

Recensie Alex Kort van Wardenburg Beveiliging & Telecom:
Wardenburg Wija "Nadat we onze eisen hadden geformuleerd, hebben we een short list gemaakt van drie bureaus die aan die eisen voldeden. Wija kwam als winnaar uit de bus omdat hun benadering ons het meeste aansprak: een duidelijke tijdlijn om vanuit een goed strategisch plan en een gedegen trefwoord en concurrentieanalyse tot de daadwerkelijke uitvoering te komen." 

Recensies
Het proces:

Om volop succes te halen uit een website, shop of app, adviseren wij om te starten met het formuleren van een marketing strategie. Gezamenlijk gaan wij de situatie analyseren en bepalen we wat u online wilt bereiken. Of wanneer dit al duidelijk is, gaan we gezamenlijk de kaders beschrijven voor de meest effectieve manier om het doel te bereiken. 

Wat maakt uw organisatie uniek?

We gaan samen analyseren hoe u zich onderscheid van de concurrent. Oftewel wat maakt u uniek. Tevens definiëren we trefwoorden, waarvan u vermoedt dat prospects u gaan opzoeken binnen de zoekmachines. Daarbij brengen we focus aan in uw marketing door de meest margerijke klant en product of dienst in kaart te brengen. Na het voltooien van het strategisch marketingplan, wordt de volgende fase in werking gezet. We starten met het tactisch internetmarketingplan waarin we online gaan toetsen op welke trefwoorden u wordt gevonden en hoe u zich online duidelijk kunt onderscheiden van uw concurrent.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op.

Wija

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing