, Emailmarketing
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Emailmarketing

Profiteer nu ook van de unieke mogelijkheden van e-mailmarketing!

Nieuwsbrieven via e-mail zijn nog steeds zeer effectief!

U wilt uw klanten graag voorzien van informatie waar ze op zitten te wachten, die echt interessant voor ze is en die de oplossing bevat van een probleem waar ze mee zitten. En die u extra omzet oplevert! Start met e-mailmarketing. Stuur ze een nieuwsbrief met de juiste informatie, toegesneden op hun specifieke behoeften.

Efficiënt werken

Wanneer u gebruik maakt van een Joomla website is Acymailing een zeer geschikt hulpmiddel om e-mailmarketing in uw organisatie vorm te geven; het is bovendien makkelijk te installeren in uw Joomla webapplicatie. Joomla en Acymailing vormen dan één systeem dat optimaal samenwerkt (Ongeveer zoals Word, Excel en Power Point in het Office-pakket goed met elkaar samenwerken). Bij het opstellen van de mailing moet u altijd controleren of de doorverwijzing van de mailing naar de website goed op elkaar is afgestemd. Dat kan met Acymailing in één moeite door; u hoeft maar één keer in te loggen. Zo spaart u tijd en is het mogelijk om efficiënt te werken.

Maatwerk mogelijk

AcyMailing is in vier varianten verkrijgbaar (klik hier voor een overzicht) en heeft tal van voordelen, zoals:

  • U kunt uw klanten in categorieën (lijsten) indelen en deze categorieën specifieke nieuwsbrieven en andere e-mails op maat toezenden.
  • U kunt deze klantcategorieën eenvoudig samenstellen op basis van de e-mailadressen van uw klanten, maar ook via een uitnodiging op uw website: (Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier.) Wanneer klanten zich vervolgens aanmelden via uw website worden de gegevens automatisch verwerkt.
  • U kunt uw verzonden mailingen eenvoudig testen en de definitieve versie monitoren aan de hand van uitvoerige statistieken. Zo ziet u: Wie heeft de mail geopend? Wie heeft op welke klikmogelijkheden geklikt? Enz. Kortom: Hoe heeft uw mailing het gedaan?

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de voordelen van Acymailing.
Meer informatie vindt u hier.

Wija

Wilt u ook profiteren van de kansen die e-mailmarketing biedt?

Wij installeren Acymail graag op uw website. Het systeem wordt door ons dusdanig opgeleverd dat u direct aan de slag kunt (enige kennis van en ervaring met dergelijke applicatie is wel gewenst). Dit houdt in dat wij een template van een mailing (bijvoorbeeld een nieuwsbrief) voor u klaarzetten in de huisstijl en de kleuren van uw organisatie. Ook voeren wij een adressenbestand van uw klanten in. Tevens ontvangt u een uitleg over het systeem.

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing