, Consultancy E-mailmarketing
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Consultancy Emailmarketing

Start nu met e-mailmarketing!

Wist u dat 85% van de Nederlanders zich nog steeds inschrijft voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van informatie over producten of diensten die voor hen van belang zijn? Dat geldt dus ook voor 85% van uw klanten en prospects! Een uitgelezen kans voor u om nu te starten met e-mailmarketing om nieuwe klanten te scoren en bestaande klanten van informatie op maat te voorzien over wat u hen te bieden hebt op hun interessegebied.

Professionele hulp

We hebben gemerkt dat veel ondernemers de kansen die e-mailmarketing biedt dolgraag zouden willen aangrijpen, maar aarzelen omdat ze de expertise om er een succes van te maken niet in huis hebben. Als u ook bij die groep hoort, hebben we goed nieuws voor u. We helpen u graag e-mailmarketing in uw onderneming op te starten totdat u er op eigen kracht mee verder kunt. U kunt daarna uw omzet een permanente boost blijven geven door naar hartenlust nieuwsbrieven en andere e-mailberichten naar uw klanten te sturen, desgewenst uitgesplitst naar klantencategorie.

Wat kunt u verwachten

Het is waar. E-mailmarketing vraagt inderdaad de nodige kennis en inspanning om de continuïteit te kunnen waarborgen. Wat gaan we doen om u daarbij te helpen? Allereerst gaan we er samen voor zitten om de doelstelling, de doelgroep en de strategie te definiëren. Daarna bepalen we welke van uw producten of diensten in een e-mailmarketingcampagne de meeste kans van slagen hebben en dat leggen we vast in een planning. Wanneer dit gereed is, gaan we aan de slag met:

  • ontwikkelen van een template (dat is een sjabloon waarbinnen uw toekomstige nieuwsbrieven en e-mails allemaal passen), incl. de juridisch verplichte elementen
  • importeren van een adressenlijst; dat kan gewoon een lijst met e-mailadressen van uw klanten zijn
  • schrijven van wervende teksten (content)
  • plaatsen van deze teksten in uw e-mailmarketingsysteem
  • testen van uw e-mails
  • terugkoppeling van de resultaten. Dat gaat in de vorm van statistieken waardoor u inzicht krijgt in wie uw e-mailbericht heeft geopend, wie heeft doorgeklikt naar een pagina op uw website, welke e-mails onbestelbaar retour zijn gekomen (gebounced), enz.

Word ook een e-mailmarketing-expert!

Al doende leren we u hoe u e-mailmarketing effectief kunt inzetten en laten we u zien wat de resultaten zijn. Tot slot bewaken we samen met u de continuïteit van uw mailingen. Door deze samenwerking wordt ook u, of één van uw medewerkers, gaandeweg een expert en gaat u de vruchten plukken van dit prachtige hulpmiddel: e-mailmarketing! Klik hier voor meer informatie.

Wija

Zó denkt Nederland over e-mailmarketing!

Nog een laatste zetje in de rug nodig? In de eerste zin van dit document noemden we al het verrassende feit dat maar liefst 85% van de Nederlanders zich nog steeds inschrijft voor nieuwsbrieven. Dat is één van de resultaten van het Nationaal E-mail Onderzoek dat in 2016 is gehouden. Hieronder zetten we nog een aantal interessante feiten uit dit rapport (link: https://www.frankwatching.com/tag/nationaal-e-mail-onderzoek) op een rijtje:

1. 96% van de Nederlanders gebruikt naast social media ook e-mail voor persoonlijke communicatie
3. de helft van alle e-mails die we ontvangen, zijn reclamemails
4. e-mails worden voornamelijk op de smartphone gelezen
5. e-mail wordt als het meest veilige internet-communicatiemiddel ervaren als het gaat om privacy, veel
veiliger dan WhatsApp of Social Media.
7. 55% van de Nederlanders koopt vaker dan één keer per jaar iets naar aanleiding van een e-mail.

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing