, Webshop content
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Webshop content

Webshop essentieel voor de regioTijdens zijn Nieuwjaarsspeech 2017 benadrukte Jacques Tichelaar, commissaris van de Koning in Drenthe, dat het Noorden zelf weer het heft in handen moet nemen en niet moet wachten op gunsten uit Den Haag.

“We moeten zelf actie ondernemen! De handen uit de mouwen”


Daarbij kunt u als webshop-eigenaar of -beheerder een essentiële rol spelen. Anno 2017 zijn het webshops als die van u die kunnen zorgen voor groei en economische voorspoed in onze noordelijke regio.

Webshop producten aantrekkelijk gepresenteerd en goed vindbaar in Google.
Als bureau uit Drenthe helpen wij hierbij. Al jaren ondersteunen wij een tiental ondernemers met het vullen, beheren en voor Google optimaliseren van hun webshop. Hiervoor hebben wij een speciaal team samengesteld en opgeleid. Zij zijn er meesters in om producten niet alleen op een aantrekkelijke manier te presenteren, maar ook voor Google geoptimaliseerd op een webshop te plaatsen. Ons team voert deze werkzaamheden uit voor het bijzonder gunstige tarief van slechts €29,50 per uur ! En dat ongeacht het gebruikte systeem (Magento, Prestashop, WooCommerce, Wordpress, Joomla etc. of maatwerk van de eigen websitebouwer).

Behalve voor het professioneel vullen van de content van uw webshop is ons team ook inzetbaar voor het onderhouden van uw Social Media-kanalen. Hiermee kunnen we u het hele jaar of, als u dat liever heeft, op oproepbasis, een zorg uit handen nemen. Wanneer u het te druk heeft of op vakantie bent, blijft uw social media en daarmee uw webshop toch online zichtbaar en actief.

Aantal Prijs    Plaatsen producten & content   Google optimaliseren    Social Media verzorgen
Per uur 29,50* x x x
*prijs excl btw

Contact ons voor een vrijblijvend gesprek. Het kost u dan alleen de tijd van een bakje koffie.

Neem hier contact met ons op

Alles al goed voor elkaar? Test het!
De webshop, de content, de productpresentatie en de Google vindbaarheid al perfect voor elkaar? Test dan je shop met deze  Google test tool

Wija,

Wija

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing