, Uw website voorzien van goede content
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Uw website voorzien van goede content

Het nieuwe jaar start vaak met goede voornemens. Eén daarvan is vaak: 'Ik moet toch nodig even weer onze website bijwerken'. Ieder jaar betrapt u zichzelf er weer op dat de website toch niet helemaal de aandacht heeft gekregen die deze verdient. Natuurlijk, mensen nemen  nog steeds contact met u op, omdat ze van u hebben gehoord via mond-tot-mond reclame. Maar een klant wil ook graag het gevoel hebben dat hij bij u aan het juiste adres is. Om dat gevoel te bevestigen en daarmee uw relatie te verstevigen, speelt uw website een belangrijke rol. Hoe zorgt u er nu voor dat uw website wordt voorzien van mooie referentie-projecten of het laatste nieuws?

Het vullen en beheren van je website uitbesteden. Kan dat?

Grote ondernemingen hebben vaak een speciale afdeling die de website beheert en voortdurend van nieuwe content voorziet. Ze weten dat een website pas relevant en interessant is als er nieuws op is te vinden dat van belang is voor klanten en prospects. Bij kleinere ondernemingen heeft niemand er eigenlijk echt tijd voor. Toch is ook voor kleinere ondernemingen een interessante en relevante website net zo belangrijk en misschien nog wel belangrijker. Wij bieden een kosteneffectieve oplossing voor dit probleem.

Ons team kan direct voor u aan de slag!

Al jaren ondersteunen wij een groot aantal ondernemers met het vullen en beheren van hun website. Daarvoor hebben wij een speciaal team samengesteld en opgeleid. Zij zijn er meesters in om ook uw informatie op een aantrekkelijke manier op uw website te presenteren. Ons team voert deze werkzaamheden uit voor het bijzonder gunstige tarief van € 29,50 per uur! En dat ongeacht het gebruikte systeem (Wordpress, Joomla, etc. of zelfs maatwerk van de eigen websitebouwer).

Ons team kan ook uw aanwezigheid op Social Media ondersteunen

Wat geldt voor uw website, geldt net zo hard voor uw aanwezigheid op de Social Media-kanalen waar uw klanten en prospects kijken, vragen stellen en zich oriënteren. Zonder de regie te verliezen, kunt u het professionele onderhoud van uw Social Media-kanalen en het daarop plaatsen van uw relevante berichten aan hetzelfde team en tegen hetzelfde gunstige tarief uitbesteden. Lees hier verder.

Geïnteresseerd? Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt vrijblijvend meer informatie.

Contact Wija Internetmarketing

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing