, Hoe komt u in de ‘timeline*’ van uw klant
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Hoe komt u in de ‘timeline*’ van uw klant


Hoe ontdekt u het hart en de ziel van uw klant? Zodat u hem een plezier kunt doen met content die hij op prijs stelt. Hoe komt u erachter wat hij leuk en interessant vindt en waar hij behoefte aan heeft? Hoe ziet de ijkpersoon** van uw doelgroep er uit? Als u dit niet goed in beeld heeft, wordt het lastig om goede content voor hem te ontwikkelen. Gelukkig hebben klanten profielen, profielen die je steeds verder kunt verfijnen. Zodat u weet hoe zijn behoeften, wensen en voorkeuren zich ontwikkelen. Een klant die via sociale media, uw blog of uw website bij u is gekomen, laat een interessespoor achter. Daarmee kunt u in zijn ‘timeline*’ komen.

                   Wija


Wij helpen u graag

Wij hebben een systeem ontwikkeld dat we graag aan u ter beschikking stellen, waarmee u dat interessespoor kunt gebruiken om uw klant steeds beter te leren kennen en hem dus steeds beter van dienst kunt zijn. In deze win-winsituatie wordt uw klant beter bediend en levert hij een wezenlijke bijdrage aan de winstgevendheid van uw bedrijf. Geïnteresseerd? Neem dan hier contact met ons op. En wanneer u besluit tot een samenwerking, krijgt u het boek ‘Aan de slag met contentmarketing’ van Aart Lensink van ons cadeau!

* Timeline = het patroon van informatiebronnen waar uw klant zijn dagelijkse informatie vandaan haalt. Dat kan zijn: Nu.nl, Facebook, Twitter, allerlei blogs, e-mail, enz.
** ijkpersoon = een uitvoerige, op goed onderzoek gebaseerde beschrijving van een fictieve persoon die model staat voor de doelgroep. Zo’n beschrijving, ook wel een sociaal emotioneel profiel genoemd, helpt u content te maken waarin u uw klant heel persoonlijk aanspreekt.

 

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing