, Scoren met content marketing!
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Scoren met contentmarketing

Wija


Contentmarketing is in opmars. Alle grote merken doen het al. Maar is het ook toepasbaar voor u, als ondernemer? Jazeker, alleen gebeurt het nog maar weinig. En daar ligt nu juist úw kans. Want als u het goed aanpakt, heeft u direct een voorsprong op uw concurrentie!

 

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing vereist een omslag in uw denken over communicatie met uw (potentiële) klant. In een advertentie zenden we een boodschap waarin we ons product of dienst aanprijzen. Bij contentmarketing gaat het om het bieden van ‘content’, dat wil zeggen: interessante, relevante informatie waar de prospect of klant wat aan heeft, waar hij op zit te wachten. Contenmarketing betekent dat u de dialoog met de klant aangaat. En dat kan via allerlei kanalen: LinkedIn, Facebook, een blog, een leuke, informatieve video, een infographic, noem maar op. Zo komt u op een heel andere manier bij uw doelgroep binnen dan via een advertentie. Op een advertentie zit iemand doorgaans niet te wachten. Content is welkom, is zelfs gewenst. Met content neemt u uw prospect of klant serieus en verplaatst u zich in zijn belevingswereld en in zijn ‘timeline’. Iemands timeline is het patroon van informatiebronnen waar uw prospect of klant zijn dagelijkse informatie haalt.

 

Wij helpen u graag

Wija

Gecompliceerd? Dat lijkt het op het eerste gezicht wel. Maar het wordt een stuk eenvoudiger als u zich die omslag in denken eigen maakt. Die komt neer op: delen, in plaats van zenden! Er is een boek dat u helpt de eerste stappen in die nieuwe ‘contentwereld’ te zetten: 'Aan de slag met contentmarketing' van Aart Lensink. Het boek beantwoordt een aantal basisvragen over contentmarketing en bevat heel concrete handvatten en praktische voorbeelden uit de praktijk. Het is hier te bestellen. Graag vernemen we uw adresgegevens en het aantal stuks dat u wilt bestellen.

 

Meer weten? 

Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken we met u welke mogelijkheden contentmarketing u te bieden heeft.

 

Neem hier contact met ons op

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing