, LinkedIn training
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

LinkedIn training

Heeft u wel eens gekeken op het LinkedIn-profiel van uw medewerkers? Valt het u dan ook op dat iedereen andere informatie op heeft staan, wanneer het gaat om de beschrijving van uw bedrijf? En dan gaat het om informatie als:

  • de merkwaarde van uw bedrijf;
  • het onderscheidend vermogen van uw bedrijf;
  • de bewijslast (de argumenten die het bovenstaande ondersteunen).

Daardoor komt deze cruciale informatie vaak niet goed tot zijn recht. Vaak is dit ook lastig, want iedereen is druk met zijn eigen werkzaamheden en er is veelal weinig tijd om hier goed over na te denken. Laat staan dat uw medewerkers het profiel gaan aanpassen. Een LinkedIn training kan hier uitkomst bieden. Tijdens zo’n training gaan we gaan samen aan de slag om de bovenstaande onderwerpen helder en overtuigend te formuleren. Vervolgens richten we een voorbeeldprofiel in en behandelen dit tijdens de training. Uiteraard ontvangt u tijdens deze training informatie over:

  • de theorie over internetmarketing;
  • hoe u moet acteren binnen LinkedIn.

Tevens kijken we naar verschillende voorbeeldprofielen, zodat het onderwerp gaat leven. Daarnaast geven we allerlei handzame LinkedIn tips & trucs.

Ja , ik wil graag meer informatie over de LinkedIn training. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Contact Wija Internetmarketing


Bekijk ook onze andere modules:

Alle modules bestaan uit 3 delen: kort onderzoek + advies + uitvoering.
Met andere woorden, we komen niet alleen vertellen hoe het moet, maar voeren het ook samen met u uit! U kunt elke module hierboven aanklikken voor een korte, inhoudelijke beschrijving van de inhoud. We werken met vaste, scherpe moduleprijzen die u vooraf van ons ontvangt.

Kies uw gewenste module en vraag hier meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing