, Zo komt u hoger in de zoekresultaten van Google
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Zo komt u hoger in de zoekresultaten van Google

Sommige bedrijven twijfelen aan het nut van zoekmachinemarketing en er wordt nog wel eens sceptisch over gedacht. Zoekmachinemarketing zou niet meer zijn dan een mooi verkooppraatje. Peter Hagenus

Maar dat is niet waar. Zoekmachinemarketing is eigenlijk niet meer en niet minder dan ervoor zorgen dat uw producten of diensten een hoge positie bereiken in de zoekresultaten van Google. Mits zoekmachine-optimalisatie goed wordt ingezet, levert het gewoon keiharde resultaten op. Meer relevant bezoek, meer aanvragen voor informatie en offertes, en meer orders. Resultaten die meetbaar zijn en waar op gestuurd kan en moet worden.

Hoe komt u hoog in de zoekresultaten van Google?

Samen met u realiseren wij:

  • Betere resultaten op vragen in Google waar uw product of dienst de oplossing voor is
  • Betere posities van uw producten en/of diensten in Google
  • Betere presentatie van uw bedrijf in Google
  • Meer relevant bezoek op uw website of webshop
  • Meer aanvragen voor informatie en offertes
  • Meer orders.

Wij houden u maandelijks, en wat uitgebreider per kwartaal, op de hoogte van wat wij op uw interessegebied op Google zien gebeuren. U kunt dan desgewenst bijsturen. Zo blijft u altijd zelf de regie houden. Geïnteresseerd in de module 'Zó komt u hoog in de zoekresultaten van Google.' Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op. 

Contact Wija Internetmarketing

Recensie Iwaarden Artwork: 
Iwaarden"Na zoekmachine-optimalisatie door Wija worden wij nu regelmatig gebeld door prospects die ons via Google hebben gevonden".

 

Bekijk ook onze andere modules:

Alle modules bestaan uit 3 delen: kort onderzoek + advies + uitvoering.
Met andere woorden, we komen niet alleen vertellen hoe het moet, maar voeren het ook samen met u uit! U kunt elke module hierboven aanklikken voor een korte, inhoudelijke beschrijving van de inhoud. We werken met vaste, scherpe moduleprijzen die u vooraf van ons ontvangt.

Kies uw gewenste module en vraag hier meteen een vrijblijvende offerte aan.

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing