, Continu zichtbaar op social media
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Continu zichtbaar op social media

Of we het nu leuk vinden of niet, Social Media is tegenwoordig het verlengstuk van een bedrijf. Niet actief zijn op Social Media betekent een grote

Peter Hagenus

gemiste kans. Continue zichtbaar zijn is daarom essentieel. “Alsof ik al niet genoeg te doen heb”, hoor ik u al zeggen. Daarom de vraag: Al eens nagedacht over het uitbesteden van uw Social Mediabeheer? U heeft dan geen zorgen meer over wat én wanneer er iets op Social Media moet gebeuren. En uw onderneming is wel volop aanwezig op de platforms waar uw klant en uw prospect kijken, vragen stellen en zich oriënteren. Het wordt echt steeds belangrijker om goed en professioneel zichtbaar te zijn op Social Media. Wie dat laat lopen, mist veel waardevolle klantcontacten.

Meer ‘likes’, meer volgers, meer aanvragen, meer orders

Wij kunnen het plaatsen van uw berichten op Social Media geheel voor u verzorgen en zo uw huidige Social Media-kanalen laten groeien in ‘likes’ en volgers. Dat leidt niet alleen tot meer zichtbaarheid, maar ook tot meer aanvragen voor informatie en offertes en tot meer orders. Wij beschikken over een team van specialisten die deze werkzaamheden voor zowel B2B- als B2C-organisaties uitvoeren. Social Mediabeheer is al mogelijk op basis van slechts €29,50 per uur.

U blijft de regie houden

Wees niet bang dat u de controle kwijt bent. Voordat we een bericht plaatsen, ontvangt u dat altijd eerst ter goedkeuring, zodat u zelf de eindregie behoudt. Daarbij krijgt u maandelijks een overzicht met de resultaten en het berichtbereik. Professioneel actief zijn op Social Media? Wij helpen u graag! Neem contact op.

Social Media professioneel inzetten?

Zó werkt het. U geeft ons de gewenste onderwerpen (of wij zoeken deze zelf op) en wij zorgen ervoor dat:

  • de informatie professioneel op al uw Social Media-kanalen wordt gepubliceerd
  • uw berichten op Social Media een succesvol bereik hebben binnen uw doelgroep
  • de Social Mediaberichten u meer ‘likes’, meer volgers, relevant sitebezoek en conversie opleveren
  • u statistieken van de resultaten van de geplaatste artikelen ontvangt. 

Meer weten over het uitbesteden van uw Social Mediabeheer? Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf.

Contact Wija Internetmarketing


Bekijk ook onze andere modules:

Alle modules bestaan uit 3 delen: kort onderzoek + advies + uitvoering.
Met andere woorden, we komen niet alleen vertellen hoe het moet, maar voeren het ook samen met u uit! U kunt elke module hierboven aanklikken voor een korte, inhoudelijke beschrijving van de inhoud. We werken met vaste, scherpe moduleprijzen die u vooraf van ons ontvangt.

Kies uw gewenste producten en vraag hier meteen een vrijblijvende offerte aan.

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing