, Wija Internetmarketing | Dat doen we op drie manieren
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Dat doen we op drie manieren

1. Wij leiden de klant naar u toe!

Dat doen we door ervoor te zorgen dat hij bij zijn zoektocht naar een oplossing voor zijn probleem op uw website terechtkomt. Dit vereist creativiteit en een grondige kennis van de werking van zoekmachines als Google. Wij hebben die creativiteit en kennis in huis.

Dat doen we op drie manieren

2. Op uw website vindt de klant de oplossing voor zijn probleem!

Dat doen we door uw website zo in te richten en de webteksten zo intelligent en creatief te formuleren dat de klant ervan overtuigd wordt dat u de oplossing voor zijn probleem hebt en die voor een faire prijs aanbiedt. Dit vereist creativiteit en specifieke kennis van web-design en het vermogen de unieke eigenschappen van uw product of dienst professioneel te communiceren. Wij hebben die creativiteit en dat communicatieve vakmanschap in huis. 

  Wija Internetmarketing

3. Wij helpen u bij het behouden van uw klant!

Dat doen we door u een aantal superslimme tools ter beschikking te stellen.
Eén daarvan is ons unieke klant-informatie-systeem waarmee u niet alleen alle klantinformatie in een oogopslag kunt oproepen, maar ook gepersonifieerde e-mails en nieuwsbrieven kunt verzenden, die op hun beurt weer waardevolle feedback genereren. Dit alles levert u natuurlijk een schat aan nuttige informatie op om een volgende aanbieding op af te stemmen. 

Dat doen we op drie manieren

Klik hier voor een afspraak

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing