, Wija Internet Services
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Wija Internet services

Daar waar u bij de gemiddelde provider een brood bestelt, krijgt u doorgaans een plakje. En soms zelfs een korstje of een paar kruimels. Bij Wija Koers Internet Services BV krijgt u geen boterham, maar een heel brood. Vers en in stevige plakken gesneden. Immers, uw site staat op meerdere plekken, op meerdere servers. Zodat er nooit iets fout kan gaan. Sterker nog, u krijgt 2 broden. Want in Berlijn staat dezelfde opstelling. Voor dubbele zekerheid en betrouwbaarheid...

Wija


Wija Koers Internet Service:


 • Onafhankelijk provider
  Sinds 2002 zijn alle hosting-activiteiten afgescheiden en in een aparte onderneming ondergebracht. Als zelfstandig en onafhankelijk provider zijn wij rechtstreeks, zonder tussenschakels, aangesloten op het hoofdnet van KPN. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de snelheid, de zekerheid en de stabiliteit.
 • Dubbele zekerheid
  In Hoogersmilde staat een hypermodern serverpark met meerdere servers opgesteld. Eenzelfde opstelling staat ook in Berlijn. Alles is dus volledig dubbel uitgevoerd. Waarbij de ene opstelling het te allen tijde kan overnemen van de andere, mocht er door onvoorziene omstandigheden iets gebeuren. Van uw kostbare bestanden is altijd een kopie aanwezig en - indien noodzakelijk - ogenblikkelijk online. In geval van problemen kan ogenblikkelijk de situatie van vlak voor de foutmelding worden hersteld.
 • Optimale snelheid
  Vanwege de rechtstreekse, dubbele aansluiting direct op de backbone van KPN is het aantal tussenschakels tot een minimum teruggebracht.
 • Uitzonderlijke flexibiliteit
  In voorkomende gevallen krijgt u rechtstreeks contact met de beheerders, programmeurs en ontwikkelaars van uw toepassingen. 
 • Maximale ondersteuning
  Bij vragen of problemen krijgt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers.
 • Up to date
  Onze technici zijn voortdurend bezig om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en waar nodig in te passen. Daarbij staat de bruikbaarheid en de functionaliteit centraal.
 • Kostenbesparing
  Dankzij de kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid wordt uitval - met alle bijbehorende ergernissen en tijdverlies - tot een minimum beperkt.
 • Klik hier voor een afspraak

   

   

   

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing