, Asserpas Assen
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

03-06-2014Asserpas registreert uw interesses

Vanaf 7 juni beschikken alle inwoners van Assen over een Asserpas. Met deze pas kunnen de inwoners gebruik maken van diensten en activiteiten in de gemeente Assen zoals: parkeren, de bibliotheek en als milieupas.

Wija

0592459380

Maar de Asserpas gaat veel verder dan dat. Het is een systeem dat gegevens van haar gebruikers kan registreren. Het Dagblad van het Noorden editie Drenthe noemde hierbij het volgende voorbeeld in haar artikel over de Bibliotheek Assen en de Asserpas:

“Wie boeken leent over bier, kan een email met een uitnodiging voor een bierproefavond verwachten.”


Uw product of dienst precies op het moment dat de klant hier interesse voor heeft.

De Asserpas registreert hierbij de interesses van de pashouder. Vervolgens kan er gericht een uitnodiging worden verstuurd over een product of dienst welke exact aansluit op de interesse van deze Asser pashouder. Zoals een bierproefavond in Assen, nadat er diverse boeken over bier zijn gelezen. Met deze informatie over interesses, kun je als bedrijf exact inspelen op de behoefte en voorkeuren van de doelgroep.


De pashouder geeft hierbij overigens zelf aan of hij openstaat voor relevante activiteiten en diensten van organisaties en bedrijven, op basis van zijn opgebouwde interesses. Hierdoor wordt het aanbod dus ook niet als hinderlijk of ongewenst ervaren, maar juist als toevoeging aan de huidige interesse.

 

Het zelfde interesse systeem van de Asserpas op uw eigen website
Een exact vergelijkbaar systeem zoals de Asserpas in Assen, hanteren wij sinds enkele jaren voor onze websites. Hierbij krijgen bedrijven inzicht in de interesses van hun klanten, waardoor zij exact de behoefte en voorkeuren per individuele klant kunnen bepalen aan de hand van de verstrekte big-data. Hierdoor kun je als bedrijf met je product of dienst op het juiste moment een klant benaderen, precies wanneer de klant hiervoor openstaat.Wij vertellen u graag hoe we dit systeem succesvol hebben ingezet bij diverse bedrijven en hoe het ook voor uw bedrijf inzetbaar is. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Interesses van klanten meten

 

 

 

 

 

Nieuws

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing