, ....Samen naar een ‘Next Level’ van ondernemen (06-29-2016)
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

29-06-2016....Samen naar een ‘Next Level’ van ondernemen

Boekpresentatie Next Level Succes aan voorzitter VNO-NCW Hans de Boer

Next Level Succes

 


Boekpresentatie Next Level Succes

Een plan voor het NEDERLAND van de toekomst

Op 16 juni lanceerde VNO-NCW onder de vlag van NL NEXT LEVEL in het Haagse Nieuwspoort een campagne om samen met MKB-Nederland, LTO-Nederland, de overheid en andere betrokkenen een visie te ontwikkelen en een plan op te stellen hoe Nederland in een tijd van onzekerheid de economische, sociale en ecologische transformatie kan maken om ons land duurzaam klaar te stomen voor een nieuwe, brede welvaartsimpuls.

Quote Hans de Boer – Voorzitter VNO-NCW: “Wij, als ondernemers, willen graag samen met de overheid Nederland naar een ‘next level’ brengen.”

Bijeenkomst van Coöperatie Vrouwelijke Ondernemers van het VNO-NCW
28 juni, werd daar een vervolg aan gegeven tijdens een bijeenkomst van de Coöperatie Vrouwelijke Ondernemers van het VNO-NCW. Ook hier voerde Hans de Boer het woord. Daarna was er een forumbespreking met 5 vrouwelijke topondernemers uit het bedrijfsleven. 
Een paar maanden geleden publiceerde consultant Roelof ter Mors het boek: Next Level to Succes . In dit boek, waaraan ik een bijdrage leverde met een hoofdstuk over Internetmarketing, lees je hoe je je bedrijf naar een nieuw niveau kunt tillen. Tijdens de bijeenkomst van overhandigde Roelof ter Mors dit boek aan Hans de Boer en ik overhandigde het boek aan de 5 dames van het forum.

Quote Wija – Wija Internetmarketing: “Wij, als Internetmarketing-specialist, helpen u als ondernemer graag uw bedrijf naar een ‘next level’ te brengen.”

Next Level Succes uitreiking boek

Een plan om UW BEDRIJF toekomstbestendig te maken
Het boek Next Level to Succes legt uit dat er visie en leiderschap nodig is om die stap naar een nieuw niveau van ondernemen te maken. Daarin kan Internetmarketing een wezenlijke rol spelen. Maar dan wel goed doordacht, met een heldere strategie, een duidelijke visie die tot in alle vezels van de organisatie is geïmplementeerd. Dat is de voorwaarde om samen met de mensen in uw organisatie een werkelijk authentiek aanbod aan te realiseren. Zo overtuigt u uw klanten en prospects ervan dat ze nu en in de toekomst bij uw bedrijf moeten zijn voor de oplossing van hun probleem of behoefte.

Wat VNO-NCW met haar NL Next Level doet voor het land als geheel, doet Next Level Succes voor u als ondernemer! Lees hier alvast de preview van Next Level Succes

Wij wensen u heel veel succes, en voor vragen komen we graag langs.

Wija

 

Neem hier contact met ons op

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing