, Jurassic World en social media
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

06-18-2015......Jurassic World scoort een half miljard dollar door slim gebruik social media.

Als u nog op zoek was naar een bewijs voor de kracht van social media om uw product onder de aandacht te brengen, dan hoeft u nu echt niet meer verder te zoeken. Om van de nieuwe film Jurassic World, een megasucces te maken, heeft de filmmaatschappij Universal Pictures via social media en de website werkelijk alles uit de kast gehaald.

De online campagne van Jurassic World verkoopt geen bioscoopkaarten maar een beleving!

Het resultaat? Google heeft het over ongeveer 119.000.000 resultaten op Twitter. Op Facebook gaat het om ongeveer 91.700.000 resultaten. En dan zijn nog niet eens alle privé berichten hierin meegenomen. Voor alle feiten over deze film verwijzen wij u graag naar de Youtube-film:Jurassic World is weer een hype
Mede door het creëren van deze online hype is het Universal Pictures gelukt om in het eerste weekend een recordopbrengst te realiseren van meer dan een half miljard dollar! Een overtuigend bewijs dat sociale media als contentmarketing-instrument niet alleen onmisbaar is voor de verkoop van een product of dienst (zoals bioscoopkaarten). Ook voor uw eigen product kan een contentmarketing het verschil maken, wij vertellen u graag hoe.

De website is contentmarketing pur sang
Bekijk hier de spectaculaire website van Jurassic World; www.JurassicWorld.com

Wija


Dit is niet zomaar een website waar een film wordt gepromoot. Het lijk echt de website van een pretpark. Pas als je verder gaat, kom je er achter dat dit niet over een pretpark gaat, maar over een film. Op de website staat niet de film zelf of de kaartverkoop centraal, maar de gehele beleving! Deze vernieuwende manier van een website inzetten als beleving, is contentmarketing pur sang .

Wilt u net zoals Jurassic World een succes zijn op de sociale media? Neem dan contact met ons op.
Nee, wij garanderen u niet de monsterlijke winsten van Jurassic World, maar wij kunnen u wel ondersteunen in het creëren van een succesvolle aanwezigheid op de sociale media.
En daarmee een voorsprong op uw concurrentie.


Jord Koers


Neem hier contact met ons op

 

 

 

Blog

03/15/2018Team Agro
01/30/2018......Actueel
Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing