, Melkveestudieclub
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

Melkveehouderij Studieclub

"Hoe zorg je ervoor dat jij als Boer én als Ondernemer weer gewaardeerd en gerespecteerd wordt door de directe omgeving?"

Names Sietske Hilhorst en Geke Enting nodigen wij u uit om mee te doen met de Studieclub; Melkveesector proactief in beeld.


Foto credits: Wietske Elzinga

Sietske Hilhorst Studieclub Melkveehouderij Melkveehouder Sietske Hilhorst: "Ons doel is Melkveehouders bewust maken van Ondernemerschap en daarbij behorende communicatie naar stakeholders."We zijn met een groep van 10 a 20 melkveehouders en andere geïnteresseerden en we komen dit voorjaar 3 avonden bij elkaar. We gaan een communicatiestrategie ontwikkelen als antwoord op de ¨georganiseerde¨ weerstand tegen de melkveehouderij sector. Hierbij is het van groot belang dat we allemaal hetzelfde verhaal vertellen.

Interesse gekregen?
Ook meedenken over de toekomst van de melkveehouder?

info@wija.nl of bel: 0592 45 93 80

Om dit zelfde verhaal te ontwikkelen zal duidelijk moeten worden:

  • wie zijn we
  • wie we graag willen zijn
  • hoe willen we dat de omgeving over ons denkt / spreekt
  • hoe gaan we dit duidelijk maken

Kort samengevat: er wordt over ons gesproken: Nu gaan we zelf spreken!

Melkveesector StudieclubEerste volgende bijeenkomsten:

Nog nader te bepalen.

Bekijk hier ook de Melkveehouderij Studieclub flyer

Wij zijn geïnspireerd door de Bloembollen-sector.
Twee nare Zembla uitzendingen en acties van o.a. Bollenboos met als doel het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te verbieden en daarmee het bestaansrecht van de sector te vernietigen.

De bollenboeren lieten dit niet gebeuren, zij namen het initiatief en startten een communicatieactie met behulp van onder andere de social media om het echte verhaal te vertellen. Met als gevolg veel positieve media berichten en initiatieven zoals fietsroutes langs prachtig gekleurde bollenvelden.

Geke Enting Melkveehouderij StudieclubMelkveehouder Geke Enting: "Wat wij willen is proactief communiceren over de melkveehouderij, in plaats van te reageren op negatieve media berichten. Zodat "actiegroepen" en vele anderen minder ruimte hebben om hun "waarheid" te presenteren aan de buitenwereld en ons het werken onmogelijk te maken."

Wat gaan we doen? Actief leren communiceren in studiegroepverband.

Onze vraag aan u is; Doe ook mee!
Laat ons uw deelname weten via onderstaande knop of dit formulier . En wij sturen u alle informatie als ook de benodigde bijdrage voor deelname.
Groet, Sietske, Geke en Wija

Contact Wija Internetmarketing

 

Hoe groter de groep mensen die enthousiast met ons meedoen, hoe groter ons bereik, hoe gemakkelijker we de sector positief in beeld kunnen brengen. Weet je nog iemand die dit leuk vindt en graag mee wil helpen? Laat het ons weten dan nodigen we hem / haar uit.

 

Ter studieclub inspiratie alvast een korte video over de toekomst van de NL Food sector.

 

 

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing