, My Marketing Solution
Denk strategisch, niet instrumenteel
Zoek

My Marketing Solution

My Marketing Solution is het ideale instrument voor de ondernemer die oprecht geïnteresseerd is in zijn klant en met hem wil communiceren. Die weet dat er geen statische klanten bestaan, maar dat de voorkeuren en interesses van zijn klant voortdurend veranderen en verschuiven. Door het interesseprofiel van de klant up-to-date te houden, kunt u hem altijd in zijn actuele interesse raken! Op die manier voelt uw klant zich bij u thuis. Hij voelt dat u hem begrijpt, dat hij bij u geen nummer is, maar een mens van vlees en bloed. Dat is dat warme bad waar we het eerder over hadden!

Wija

My Marketing Solution is een web-based programma. U kunt het vergelijken met telebankieren. Het is overal toegankelijk, maar u bent de enige die er bij kan. Het is een dynamisch systeem dat voortdurend en volautomatisch de acties, reacties, bewegingen en voorkeuren van uw klant opmerkt, registreert en daarmee zijn interesseprofiel actualiseert.

Met dit programma realiseert u een echte één-op-één relatie met uw klant. Zodra het programma bij u is geïnstalleerd, stelt het systeem u in staat honderden e-mails tegelijk te verzenden, die toch stuk voor stuk maatwerk zijn, toegesneden op de specifieke behoeften en voorkeuren van uw klant. U begrijpt wel dat dat meer omzet tegen minder kosten oplevert.

Ik wil ook My Marketing Solution

Wija Internetmarketing Wija Internetmarketing